Title corner Licht en modern woonhuis


Dit moderne woonhuis heeft het gebruik van hout en stenen zeer subtiel toegepast door de kleur van de gevelstenen.
Aan de voorzijde van de woning geeft dit de woning een rustige maar ook bijzondere uitstraling. Door juist een donkere kap te plaatsen met een brede daklijst wordt een mooi contrast gevormd. Bij deze woning is ook zeer duidelijk zichtbaar hoe aluminium kozijnen ook aan de binnenzijde van een woonhuis prachtig tot zijn recht komen. Veel lichtinval en bijzondere kozijnen geven de ruimte een extra dimensie. Doordat de ramen aan de zijgevel volledig tot de nok zijn geplaatst, geeft het ook deze zijde van de woning van binnen én buiten een bijzonder fraai uiterlijk.

De achterzijde van deze woning is voorzien van twee schuifpuien en grote ramen om een mooie open verbinding met de groene tuin te realiseren.

IP180917LH1-078 (Groot) IP180917LH1-059 (Groot) IP180917LH1-065 (Groot) IP180917LH1-070 (Aangepast)

Ontwerp: Lenz Architecten
Realisatie: Bouwbedrijf Theo Verhoeven

Profielserie: CS 77 Vlak & CP 130LS schuifpui

Kleur: RAL 7021 structuur
Beglazing: HR++

 

 

IP180917LH1-068 (Groot)
IP180917LH1-080 (Groot)